Velkommen til Juniorsiden!

På denne siden finnes det generell informasjon angående juniorsatsingen i Grimstad Golfklubb, informasjon om treninger, årskontingent, turneringer og samlinger.

Generell informasjon
Grimstad Golfklubb har inngått et samarbeid med Hans Åberg som har jobbet både i Fana GK og Gävle GK med juniorer. Samarbeidet er rettet mot å bedre juniormiljøet i golfklubben og øke antall juniorer og knøtter. Samarbeidet er inngått med fem klubber på Sørlandet og det inkluderer Bjaavann GK, Grimstad GK, Kristiansand GK, Mandal GK og Utsikten GK. Det vil derfor bli holdt treningssamlinger på hver av klubbene der juniorer fra de fem klubbene er invitert til hver samling. Mer informasjon om disse samlingene finnes under Samlinger.

Årskontingent
Ung junior (0-9 år)  kr. 200
Junior (10-19 år)  kr. 500

Treningstider 2018
Knøttegolf (3-8 år)  Søndager kl. 13:00-15:00
På søndager inviterer Grimstad Golfklubb barn og foreldre til knøttetrening. Vi har laget en golfbane hvor det kan spilles golf, fotball og frisbee. Vi stiller med alt av utstyr og aktivitetsledere.
Kontaktpersoner: Tore Gundersen - 469 63 153 - tore.gunder@gmail.com og Maria Tønnessen - 909 60 669 - mtonnes@outlook.com

Juniortrening (9-14 år og 15-19 år) Mandager kl. 17:00-18:00
På mandager blir treningene holdt av vår pro, Marius. Både nybegynnere og dere som har holdt på med golf i noen år er velkomne. Det blir tilbudt organisert trening, og ferdighetsnivå vil bli tatt hensyn til. Det er aldri for sent å begynne!
Kontaktperson: Marius Rosvold Andersen - 481 23 128 - marius@kristiansandgk.no

Juniortrening (9-14 år og 15-19 år) Torsdager kl. 18:00-19:00
På torsdager blir treningene holdt av Maria Tønnessen. Maria har god erfaring som golfspiller og spilte på Norge sitt juniorlandslag i mange år, og har i tillegg spilt college-golf i USA i fire år.  Hun har lyst til å dele sine erfaringer og golfkunnskaper med juniorene i klubben. Både nybegynnere og dere som har holdt på med golf en stund er velkomne.
Kontaktperson: Maria Tønnessen - 909 60 669 - mtonnes@outlook.com

Det er gratis for juniormedlemmer å delta på treningene. Hvis du ikke er medlem av Grimstad Golfklubb, men har lyst til å prøve golf er det bare å møte opp på trening, så tar vi det derfra.
Det er mulighet for å låne golfkøller på golfbanen, og dette er gratis!

Samlinger
I samarbeid med Hans Åberg og de andre klubbene i Sør vil det bli holdt fem én-dags samlinger utover sesongen for juniorene med ulike temaer for hver samling.
Søndag 10. juni er det samling på Grimstad GK. Samlingen er for juniorer fra 9 år og oppover som har vært med en stund og klarer seg selv på banen.
Program for søndag 10/6:
Trening 0900-11:30
Lunsj 11:30-12:00 (grillmat)
Spill: 12:00-15:00
Avslutning: 15:00
Ansvarlige ledere: Marius Andersen, Hans Åberg og Maria Tønnessen
Påmelding sendes til Maria på epost mtonnes@outlook.com
Spørsmål angående samlingen sendes til Hans på epost hansaberg@me.com

Leder for juniorutvalget: Maria Tønnessen - 909 60 669 - mtonnes@outlook.com
Pro: Marius Rosvold Andersen - 481 23 128 - marius@kristiansandgk.no