På denne siden finnes det informasjon om turneringer for juniorer i Norge

Narvesen Tour (junior bredde)
Alle jenter og gutter mellom 6-19 år er velkomne til å delta på Narvesen Tour, uavhengig av tidligere turneringserfaringer. Turneringene er derfor inndelt i ulike klasser etter kjønn, alder og ferdighetsnivå, og det er ulike spilleformer og banelengder tilpasset klassene.

Narvesen Tour skal være en av møteplassene hvor spillere fra forskjellige klubber blir kjent med hverandre, konkurrerer mot hverandre og motiverer hverandre til å bedre golfspillere i et mestringsorientert miljø.

Fokus for alle regionale aktiviteter og konkurranser for barn, ungdom og juniorer er rekruttering, ivaretakelse og utvikling, uavhengig av kjønn, alder, nivå og ambisjoner, fra nybegynnere til elitespillere. Regionale aktiviteter/konkurranser/turneringer koordineres av regionene og målet er å skape et bredt tilbud til alle kategorier spillere.

Se link for mer informasjon og terminliste (Grimstad GK er i region Sør-Østlandet)

Srixon Tour (junior elite)
Srixon Tour er den øverste turneringsserien for juniorer i Norge. Srixon Tour skaper en god arena for utvikling og forbereder spillere på internasjonale turneringsdeltakelse. Turneringene på Srixon Tour teller på den internasjonale amatørrankingen, og gir dermed et bedre grunnlag for norske spillere til å få erfaring internasjonalt.

Turneringene deles inn i to aldersgrupper (med tilpassede banelenger)
- Jenter 13-15 år (J15)
- Jenter 16-19 år (J19)
- Gutter 13-15 år (G15)
- Gutter 16-19 år (G19)

Srixon Tour er turneringer kun for et fåtall av juniorer. I hver region arrangeres en rekke ulike turneringer og konkurranser for juniorer hvor glede, mestring og miljø har stort fokus. Alle juniorer (uavhengig av kjønn, alder, nivå og ambisjoner) oppfordres sterkt til å delta i de regionale aktivitetene, også spillere som måtte være kvalifisert til Srixon Tour. Kvalifisering til Srixon Tour skjer via Narvesen Tour.

Se link for mer informasjon og terminliste