Text/HTML

Klubbmesterskap Match

Etter en maratondag på golfbanen fikk vi kåret en klubbmester i matchplay. Vinneren ble Kristian Halvorsen, etter to omspillshull mot Edmund Grimshaw. Bjørn Engh slo Erik Hasle i kampen om tredjeplass. Takk til alle som deltok, og gjorde dette til en knalldag på golfbanen.

Lag NM Senior +50

Lag NM for senior +50 gikk på Kongsberg 12 og 13. august. Grimstad gk stilte med følgende lag: Sigurdur Sigurdsson, Erik Hasle, Hugo Johnsson og Karl Aasland. Etter lørdagens fourball, så lå Grimstad på førsteplass. Singel gikk derimot ikke så bra som ønsket, og laget havnet til slutt på 5. plass (samme antall slagsom nr. 3 og 4, men siste dag teller mest) Med 17 lag i feltet, så kan man nok si seg fornøyd. Fine forhold på Kongsberg.

Lag NM 1. divisjon - Damer

Lag NM - damer gikk på Sola gk 21-23 juli. Følgende deltok fra Grimstad. Maria, Elisabeth og Katrine Tønnessen! Det ble en sterk 3. plass til våre damer. Gratulerer med glimrende spill!!

Lag NM - Herrer

Lag NM 1. divisjon gikk på Sola gk 21-23. juli. Følgende deltakere fra Grimstad. Bjørn Engh, Rune Tømte, Kristian Halvorsen og Tore Gundersen. Laget klarte å holde plassen i 1. divisjon (nr. 11)med god margin. Vi Gratulerer!
Det er god reklame for Grimstad gk

Grimstad GK - Herrer

Vi gratulerer Grimstad GK med "opprykk" til 1. divisjon. Herrelaget har blitt tilbudt plass under årets lag NM på Sola GK grunnet ledig plass og tidligere resultater. Herrelaget og damelaget spiller på samme bane i år. Vi ønsker alle lykke til!

Text/HTML