Toyota Cup

Det er 4 av 10-10 turneringer som teller, og sammenlagt premiering skjer i forbindelse med siste doble runde på en lørdag vår/høst.

Resultatene finnes i Golfbox

De generelle reglene er:
  • Hver torsdag har en begrenset premiering til de 3 beste i hver klasse. Hovedpremiene blir etter endt Toyota Cup.
  • Etter endt cup er det 1/3 premiering av totalt antall deltagere i en klasse (gjennom sesongen)
  • Man premieres i den klasse man starter i selv om man skulle bytte klasse underveis. Det er derfor viktig at slagspillere av denne kategori noterer sine poeng også.
  • Ved poeng/slaglikhet, er det lavest spillehcp som skal legges til grunn. Deretter siste 6,3 og 1. Deretter loddtrekning.
  • Det spillehcp man har ved første tellende torsdagsgolf er avgjørende for plassering  sammenlagt. deretter siste 9,6,3,2,1. Deretter loddtrekning.
  • Det vil bli spilt annen hver gang på "front/back 9" for å gjøre det likt for alle mhp tildelte slag.